2025 2. kitabı
Merhaba arkadaşlar sizlere güzel bir çocuk kitabıyla geldim. . . Yaz tatilinde canı çok sıkılan Emir'in serüvenine konuk oluyoruz. Emir ara sokaklarda öylece dolaşırken bir saatçi dikkatini çeker ilk önce baya bir süre inceler ve düşünür içeri girsem mi acaba diye ve cesaretini toplar içeri girer. Onu Kadran Bey karşılar Emir kızmıycağını düşünüp birçok soruyu ardı arkasına sorar Kadran Bey de tek tek cevap verir.Saatlerin nasıl çalıştığını nasıl tamir edildiğini herseyi anlatır. O sırada masada duran bir kum saati dikkatini çeker bir ses duyar kendi ismini söylüyordur bu ses etrafa bakar ve kum saatinden geldiğini anlar.Aklina zamani geri almak gelir çünkü kalbini kırdığı Zeynep arkadaşını çok üzmüştür ama saati geri alırsa aynı hatayı tekrar yapmaya bilirdi. Ama Emir'in düşündüğü gibi gitmeye bilir işler. Sizce Emir kum saatinin zamanını geri alınca hersey düzene girer mi? Bir kum saati zamanı geri alabilince gerçekten zaman geri mi gider? +8 yaş ve üzeri için uygundur. . . #kitapalintıları Zaman değiştirilmez yaşanır.
Zamanın ÇıraklarıRumeysa Deniz Yardım · Tahayyül Çocuk Yayınları · 202533 okunma