Şiir:Burcu Kırmızıgül/Yorum:Mihrap Altıntaş
Şiir Burcu Kırmızıgül Yorum Mihrap Altıntaş "DERİN YARA" Kalbimden bir parça kesilip alınmış gibi ve bir türlü iyileşmeyen derin yara senin yokluğun  Ancak hatıralarınla avunabiliyorum Sesin geliyor kulağıma ara sıra Adın dost sohbetlerinde geçiyor, her defasında içim paramparça "Geçmiş"  yırtıcı bir kuş gibi pençesini  takmış bana kurtulamıyorum Canhıraş kaçıyorum  İklimler hızla değişiyor Seneler geçiyor  Kaç yıl oluyor sensizliğim bilmiyorum.. Ben hala kaçmaya çalışıyorum senin çıkmaz sokaklarından.  Belki sen unuttun güzel günlerimizi Belki ara sıra hatırlıyorsun beni Ben hâlâ bıraktığın yerde seni özlüyor, yaşamaya çalışıyor, unutamayacağımı biliyor ama yine de unutmaya çabalıyorum. #burcukırmızıgül #şiir #şiirheryerde #aşkşiirleri #mihrapaltıntaş #aşksözleri #acı #hasretinleyandıgönlüm #saz