752. Vuslat Yıldönümü Şebi Arus Okuma Etkinliği
~~~~ Peygamber Efendimiz'in Hadîs-i Şerîfine göre: “Mü’minler ölmez­ler, ancak bir evden diğerine intikal ederler…” ~~~~
Şeb-i Arûs
··2 alıntı·
9 +1'leme
33,3bin Gösterim
Merhabalar. Mesnevi Tercümesi (6 Cilt Takım)Mesnevi Tercümesi (6 Cilt Takım) ile katılmak isterim. Bu arada PDF olarak verdiğiniz arşiv harika çok geniş, kaydedeceğim. İnsanın hepsini okuyası geliyor. Ama ehl-i hakikatın sadece bir eseri -hakkı tam olarak verilemese bile- dönüp dönüp yüz kere okunması gerekir ki o hakikatler iyice yerleşsin. Benim için Mesnevi baba ocağı gibidir :)
Önceki 1 yanıtı göster
~~~~ ​"Şunu iyi bil ki, âlemdeki bütün kitaplar, Kur'an'daki sırları çözmek içindir." ~~~~ Şems-i Tebrizi🌷 Etkinliğimiz başlamıştır,iyi okumalar🤗
Vesile olan herkesden (Allah cc) razı olsun...Katılıyorum ekleye bilirsiniz.📚
Önceki 1 yanıtı göster
Merhaba bende etkinliğinize katılmak istiyorum, eklerseniz sevinirim.🌹
1 yanıtı göster
Merhaba seve seve davetinize icabet ederim 🌸ben de varım🙋🏻‍♀️
Önceki 2 yanıtı göster
Ben de katılıyorum hocam. Ekleyebilirsiniz beni🌹📕🌹
İyi okumalar hocam🌹
1 yanıtı göster
Merhabalar herkese hayırlı akşamlar ben de varım
İyi okumalar hocam☺️☺️
1 yanıtı göster
#290489775 Başladık bakalım hayırlısıyla.. Rabbim menfaatlenenlerden eylesin..