2018 30. kitabı
Okunma: 18 Nisan 2018 01:48
Erol ve Zeynep avukattır.Erol büyük mafyanın işlediği bir suçun masum birinin üzerine atması dolayısıyla davayı alır ve bu yüzden bir sürü tehditler almaktadır.Sonunda ise trafik kazası diye gösterilen cinayete kurban gider.Zeynep eşinin yarım bıraktığı davayı alır ve o da aynı eşinin kaderini yaşar ama ölmez.Birkaç ay vücudunun bazı yerlerinde çaylaklarla yaşar.Büyük bir bunalıma düşer.Sevdiği adam gitmiştir ve yalnız kalmıştır. Zaman geçer kafa dinlemek için Bodrum'a gider.Orda tüm derdini kumsala denize döker.Ama dikkatini bir adam çeker sürekli gözü üstündeydi adamın.Oradan ayrılır ama arabası çalışmaz saat çok geç olmuştur.Ana yola çıkmak için yola düşer fakat peşine bu sefer iki sarhoş takılır.Sonunda ilerde birini arabadan inerken görür ve seslenir.Karşı karşıya gelince kumsaldaki adam olduğunu görür ve korkar.Mecbur kalarak kendisini eve bırakmasını ister.Volkan Zeynep'i eve bırakmanin bir sakıncası olamayacağını söyler ve yola koyulurlar.Yol boyunca sohbet ederler.Volkan geç saatte kadının dışarıda olmasından dolayı onu takip ettiğini sağ salim arabasına binince gideceğini düşündüğünü ve oradan ayrıldığını anlatır.Zeynep adama önyargılı davrandığı için kendisinden utanır.Eve varmak üzerelerken ayrılmak istemezler ve Volkan kahve içmeye davet eder.Derken zaman geçer aşık olurlar birbirlerine.Hayat Zeynep için yeniden başlamıştır. Volkan iyi bir savaş gazetecesidir.Çalıştığı iş yerinde taraflı davranması gerektiği bir iş verilince oradan ayrılır. Başka yerden teklif gelir ve oraya başlar. Ama bir süre sonra ülkemizin Suriye'de teröristlere karşı başlattığı mücadele için haber yapması gerekir ve Suriye'ye gider.Başlarda günler,haftalar,aylar derken haber alıyordu Zeynep Volkan'dan ama artık haber almamaya başladı.Zeynep kafasını toplayıp işlerine bakamıyordu.Yakın arkadaşıyla yemeğe gideceği sırada bürosuna bir kadın ve çocuk gelir.Kadın bir anda yere yığılır.Zeynep kadını ayılttıktan sonra olayı öğrenir. Kocası sürekli şiddet uyguluyormuş ve kadında çocuğunu alıp kaçmış evden.Zeynep kadına yardım etmeye başlamış.Neyse eve geçmiş uyumuş.Sabah uyandığında haberleri açtığında öyle bir haber alır ki dünyası başına yıkılır acaba bu haber neydi? Gerisi sizin okumanıza kalmış.Ben çok beğendim.Herkese tavsiye ederim.Hem ülkemiz sorunlarından,hem kadına şiddetten konuları da işlemiş yazarımız kitabında.
Kumsalın SonuBirgül Al · Puslu Yayınclık · 20188 okunma