Ya işlemediğiniz bir suçtan 10 yıl hapis yattıysanız?
2025 56. kitabı
Okunma: 30 Kasım 2025 16:58
Heather'ın toz pembe hayatı bir gün uyandığında kocasını kanepede ölü olarak bulmasıyla alt üst olur. 7 yıllık evlilik, 2 çocuk, ihtişam içindeki hayat ve çok sevdiği kocası Liam ansızın elinden kayıp gider. Dış kapıda zorlanma olmaması, yastık altından uygunsuz fotoğrafların yer aldığı ikinci telefon çıkması ve komşuları tarafından bir gün önce duyulan tartışma sesleri: Suçlu evin içinde! Heather kocasıyla eve vakit ayırmadığı nedeniyle yaptığı tartışma sonrasında olan hiçbir şeyi hatırlamaz. Ama tek bir şeyden emindir: Ne olursa olsun çok sevdiği kocasını o öldürmedi. İşlemediği suçtan hapis yatıp çıkan Heather için artık suçluyu bulma vakti gelmiştir ve karşısına çıkacak hiçbir zorluk onu bundan vazgeçiremez. Heather suçluyu ararken geçmişte yaşanan olaylar, üstü örtülmüş sırlar, ihanetler, düşmanlar, eski dostluklar ve daha nicesi ile yüzleşecektir. Polisiye ve gerilim türündeki Anne kitabı T. M. Logan'dan okuduğum ilk kitap oldu. Ancak ustaca örülmüş olay örgüsü ve akıcı kurgusu ile yazarın kalemine hayran kaldım ve kısacık sürede elimden bırakamayıp kitabı bitirdim. Bu türde kitap okumayı seven herkese gönül rahatlığı ile okumasını öneririm; keyifle ve heyecanla okuyacaksınız.
AnneT. M. Logan · The Kitap · 2025249 okunma