2025 184. kitabı
Okunma: 01 Aralık 2025 00:00
Kitabın adı:Yazılmamış Tarihte Bir Gezi Yazarın adı: Erdal Güzel Sayfa sayısı:270 Kitabımızın kahramanı Enes çölde yürümektedir uzun süredir çöldedir suyu kalmamıştır ve çok susamıştır ne yapacaktır. sonuçta çöldedir su aramaya başlar ama bulamaz çok yorulur devesini çöktürür gölgesinde yatmak ister ama deve de susamıştır o kaktüslerden su içmek için gider. Bizim Enes' de sürünerek peşinden gider çünkü devenin gölgesinde yatacaktır böyle böyle derken uyuyakalır. Rüyasında mı gerçekten mi kendine geldiğinde bilemez ama altından Irmak akan cenneti bulmak ister ama bulur mu bulamaz mı bilemiyoruz. Enes'e bir mektup gelir mektupta düşman toplarıyla öleceğiz der. Biz seninle altından Irmak geçen bir cennet bulamadık. Cenneti de Cehennemi de yaratan insandır yalnız onu bulduk mektup Enes'in elinde kala kalır. Nedir şimdi gerçek mi kurgu mu bir şey anlayamadım ben bu kitaptan siz okuyun da belki anlarsanız bana da anlatırsınız..
Yazılmamış Tarihte Bir GeziErdal Güzel · Kurgu Kültür Merkezi Yayınları · 20192 okunma