Merhabalar severek okuduğum serinin ikinci kitabı Yasaklı ile geldim.
İlk kitap sonu çok üzücü bitmişti. Erva'nın Doru'yu terketmesi ikinci kitap olaylar hiç durulmuyor Erva tehlikede İstanbul'a gitmiş teyzesinin yanına orada korunuyor düşman durmuyor Ceylin intikam almaya ant içmiş tek derdi Erva'ya zarar vermek Erva bu süreçte ruhsuz gibi ortalıkta geziyor Doru'yu düşünmediği bir an bile yok bilmedi sevdiği adam bir adım ötesinde onu takip ediyordu herkesin göreve gittiğini biliyordu o adım adım onu izliyordu geceleri baş ucuna gelip uykusunda izleyecek kadar seviyordu içinde ne kadar kırgınlıkları olsada kıyamıyordu sevdiği kadına.
Olan bazı olaylarda ikisi yüzleşti Doru biraz naz yapsada kalbi kırılmıştı sevmeyi bilmeyen adama sevilmeyi öğretmişti onların aşkı o kadar güçlü ki olan birbirinden bir adım öteye gidemiyorlardı birazda arkadaşlarında etkisi oldu. İzmir'e dönmeye karar verirler. Doru artık Erva'dan uzak kalmak istemiyordu Albay'dan kızını ister çok beklemeden düğün olmasını ister. İkisinin sahnelerine kalbimi bıraktım çok çok güzeldi okumak o kadar güzel işlemiş yazar duygularını derinden hissetim aralarında çekim çok iyiydi oralarını okumak kalbimi bıraktım o kadar güzeldi.
Lojmanda olan askerler kalabalık güzel bir aile olmaları çok güzeldi kalabalık kurguları daha çok seviyorumben üzüldüğüm Ender oldu geçmişi çok yaraladı beni.
Doru geçmişini okuduğumda boğazım düğüm düğüm oldu bir çocuk bunları yaşamamalı.
Önemli olan kan bağı değil can bağı Zerrin ve Dağhan bey Doru'daki bütün eksikleri kapatmak için elinden geleni fazlasıyla yapan bir çift.
Ceylin durmuyordu tehditlere devam ediyordu.
Onları büyük tehlike bekliyordu tam herşey güzel giderken.
O son nasıldı öyle ben gözyaşlarıma hakim olamadım hiç öyle bir hamle beklemiyordum.
Asıl şimdi Erva Doru sınavı başlıyor.
3.kitapta bizi neler bekliyor yazarcım lütfen devamı acil gelmeli istek değil ihtiyaç.