Kötü Çocuk Türk
2025 25. kitabı
Okunma: 03 Kasım 2025 17:39
Kötü Çocuk Türk Nurdan Gürbilek okumak hep apayrı bir dünyaya yolculuk ediyor gibi hissettiriyor.. Yine aynı duygularla #kötüçocuktürk okudum bu defa. Türkiye’nin siyasi, sosyal, kültürel değişim süreçlerini bu kadar geniş bir perspektiften ve bu kadar bir çırpıda anlatması olağanüstü gerçekten Kitabı okurken kimlerle karşılaşabileceğinizin kopyasını ikinci görselde vermeye çalıştım, gerisi sürpriz olsun #nurdangürbilek bu kitabında 70’lerden başlayarak 90’lara kadar toplumsal tabanda gerçekleşen değişimleri, gecikmişliği, bireyselleşmeyi ve Türk kimliğini; bunu algılayış ve ifade ediş biçimlerini bence bir deniz derya sunarak anlatmış çünkü Dostoyevski’den İbrahim Tatlıses’e; Ayşecikten Madame Bovary’e; Bihruz Bey’den Don Kişot’a uzanan uzun bir yolculuk olduğunu söyleyebilirim Keyifli okumalar! #nurdangürbilek #kötüçocuktürk #metisyayınları #türkyazını #edebiyatüzerinedüşünceler #türkkültürü #tutunamayanlar #oguzatay #sezercik #arabasevdası #türkedebiyatı #bookstagramturkey #kitapönerisi
Kötü Çocuk TürkNurdan Gürbilek · Metis Yayıncılık · 2003421 okunma