Kitabın kapağında daha önce okuduğum Osho olması ve enerji alanına duyduğum ilgi ve bu alandaki bilgilerimi derinleştirebilmek için bu kitabı seçtim. Enerjiyi nasıl hissederiz?
Sadece biyolojik bedenden mi ibaretiz? Katı veya sıvı besinler mi sadece bize enerji veriyor?
Düşüncelerimizin, duygularımızın, hislerimizin enerjileri var mıdır? Ruhumuzun enerjisinin nasıl farkına varabiliriz? Bu kitap tamda bu soruların cevabını veriyor. En sevdiğim alıntılardan birini paylaşmak istiyorum "İnsan bir gökkuşağıdır, hem de yedi rengiyle birlikte. Bu onun güzelliğidir ve aynı zamanda sorunudur da. İnsan çok yüzlüdür, çok boyutludur. Onun benliği basit değil, müthiş bir karmaşadır. Gökkuşağının yedi rengi vardır, insanın varlığının yedi merkezi vardır." Bu kitap sizi, enerji ve çakralar hakkındaki farkındalığını arttıracak, bakış açınızı değiştirecek ve hatta yer yer sizi sorgulamalar içine sokacak bir kitap olduğunu söyleyebilirim. DM’den kitapla ilgili sorular sorabilirsiniz. Güzel insan senin hayatında bilicini arttıran, sana farkındalık kazandıran kitapları yorumlarda benimle paylaşabilirsin.