2025 212. kitabı
Roma Tatili ~ Sarah Adams . Roma’ya hoş geldiniz! Ama bir saniye, burası bildiğiniz Roma değil. Küçük bir kasaba olan Roma. Rae Rose adıyla bilinen Amelia şöhretten ve kalabalık içindeki yalnızlıktan yorulup çareyi kaçmakta bulmuştu ve bu kaçışta Audrey Hepburn’ün filmi Roma Tatili’nden esinlenmişti. Arabası kasabanın huysuz turtacısının kapısının önünde bozulunca harika bir tanışma, istenmeyen duygular ve cıvıl cıvıl bir kasabaya tam anlamıyla adım atıyoruz! Pop dünyasının prensesi her şeyden uzaklaşmak için çıktığı yolda arabası bozulduğunda ne yapabilirdi? Noah’ın bahçesinde bozulan arabayla kadına yardım etme isteği ve evinde bir gece misafir etmesi tüm kasabanın dedikodu ihtiyacını karşılıyor! Nişanlısı tarafından terk edilen ve kendini romantik ilişkilere kapatan Noah büyükannesinin kalan dükkanla ilgilenen, nefis pastalar yapan ve harika kardeşlere sahip bir adamdı. İstediği son şey onu ardında bırakıp şehir hayatına dönecej bir kadına bağlanmaktı. Gönül işlerini geride bırakan adama Amelia büyük bir şok olacaktı. Kasaba dedikoduları, birbirlerinden uzak durma çabaları aslında etrafa karşı taktıkları maskelerle birbirlerinden farklı olmadıklarını anlamak benim için zor değildi. İkisi de öyle güzel gizliyor ki duygularını kendinize gelin siz ruh eşisiniz dememek için zor tuttum kendimi. Noah’ın geçmiş hayal kırıklığı, ailesine bağlılığı, çiçeklere ve pijamalara bağımlı oluşuna bayıldım! Bir erkek karakter bu kadar tatlı olmamalı. Bu bir suç! Pankek meseleleri, çiçekler ve turtalarla bebek gibi bir kitaptı. Bazen odunlaşan bir Noah okusak da içindeki adamın kocaman yumuşak peluş oyuncak olduğu gerçeğini değiştirmiyor Birbirinden farklı görünen bu ikilinin kasaba dedikoduları arasındaki heyecanlı eğlenceli ve fedakarlık dolu hikayesine bayıldım! Amelia’nın parlak ışıkların altındaki yalnızlığı kalbime çok dokundu ve bu kasaba onun yuvası gibi hissettirdi bana. Mükemmeldi! Şimdi bir diğer kardeşi Aşkın Pratiği’nde okuma zamanı! ”Uzak durmak için çok çabalıyorum,” dedi boğuk bir sesle. Gözleri yüzümün hatlarında gezinirken aramızdaki çekim adeta bizi eziyordu. Kaldırılabilir gibi değildi. “Başaramıyorum.”
Roma TatiliSarah Adams · Go! Kitap · 2024365 okunma