KIZIM LUNA.
Kendine iyi bakmanın en sevimli yolu... Sessizliğin, yumuşacık bir mırıltıya dönüştüğü anlar. Luna'm uyurken, dünyanın tüm telaşesi duruyor sanki. Onun o derin, huzur dolu uykusunu izlemek, en stresli anlarda bile ruhumu dinlendiren tamamen doğal bir terapi. O minicik patileri, o ara sıra seğiren bıyıkları... İnsan "Keşke ben de böyle derin ve kaygısız uyuyabilsem" diye düşünmeden edemiyor. Peki siz de böyle bir "kedi terapisinden" faydalanıyor musunuz? Evinizde sizi izlerken dünyayı unuttuğunuz, enerjinizi tamamen resetleyen bir patili var mı? Varsa ismini yorumlara yazın, onlara selam edelim! Fotoğraftaki gibi siz de onların o anlarını yakaladığınızda, telefonunuzun alarmını kurduğunuz o "uyuma molaları" oluyor mu? Unutmayın, bir kedi uykusunu izlemek, ruha iyi gelen bir meditasyondur. #KediTerapisi #Kedilerİyileştirir #UyuyanKedi #KediSevgisi #KediAnıları #Luna #KediVideosu #KediHuzuru #KediGünlüğü #PatiliTerapi #Kediİzle #EvcilHayvan #KediDostu #MinikPatiler #KediMırıltısı #HayvanSevgisi #KediAşığı #InstaKedi #KediFotografı #KediDünyası #MutlulukGönderisi