2025 242. kitabı
Furkan Palabıyık Cesur Adımlar Cesur Adımlar Kitabımız minik okuyuculara #çalışkanlık ,#azim ,#dostluk ve #cesaret temalı onlari hem teşvik edici hem de zor durumlarda kendilerini yalnız hissettirmeyecek hikayelerden oluşuyor arkadaşlar Vurucu ve anlamlı başlıklar altında verilmek istenen mesajlar kısa ve öz hikayelerle sunulmuş İstediği oyuncağı almak için asla vazgeçmeyen Furkan’ın çalışkanlığı nasıl örnek oluyorsa sonunda o oyuncağa kavuşması da bir o kadar umut aşılıyor. Namazları konusunda gösterdiği hassasiyet hem arkadaşlarına iyi bir örnek olduğunu gösteriyor hem de zaman yönetimi konusunda irade geliştirmiş oluyor. Çocuklar için #oyun ve #eğlencenin önemli olması kadar #görev ve #sorumluluk bilincinde olması da çok kıymetli. Son olarak doğru bildiği şeyi savunması ve cesaretle sözünün arkasında durması kendini güçsüz hisseden veya bu konuda bir desteğe ihtiyaç duyan cocuklar için ilham verici olmuş Kazanımları yüksek olan bu eserimizin inşallah devam kitaplarını da okumak nasip olur Canı gönülden tavsiye ediyorum Kalın sağlıcakla @tahayyulcocuk
Cesur AdımlarFurkan Palabıyık · Tahayyül Çocuk Yayınları · 20259 okunma