2025 43. kitabı
Şefika'nın daha önce başından geçen evliliğinden bir oğlu vardır. Yeni bir evlilik fikrinden her ne kadar uzakta olsa, Yusuf'u gördüğünde etkilenir ve sevgili olurlar. Yusuf, Şefika'nın kendisi ile birlikteyken, başka bir adamla da görüştüğünü öğrenir. Şefika'nın söylediklerine o an ikna olsa da kafasından bu ihaneti silemez. İkilinin tüm çabalarına rağmen, ilişkileri artık kopma noktasına gelmiştir.Şefika her ne olursa olsun ilişkilerini toparlamak için çabalarken, Yusuf buna pek hevesli değildir. Biraz baş başa kalmak iyi gelecek diye düşünüp kamp yapmaya karar verirler. Daha önce kamp konusunda, Yusuf'un tecrübeli olduğu bu yolculuk için çiftimiz yola çıkar. Kamp yaptıkları sırada çok büyük bir salgının başladığını ve önlem olarak sokağa çıkma yasağının getirildiğini öğrenirler. Kamp yolculuklarını yarıda kesip eve dönmeye karar verdikleri sırada Yusuf'un, dönüş yolunda ki bir çiftliğe girdiklerinde karşılaştığı çiftlik sahibi Hasan amca'nın samimiyetine güvenip geceyi orda geçirirler. Ama bu çiftlikte Yusuf'un dikkatini çeken durumlar vardır. Hiç bir şey göründüğü gibi değildir. Kısacıktı ve hiç bitmesin istedim   Başlarda Yusuf'a çok sinir olmuştum. Narsist bir havası vardı. Ama ilerleyen sayfalarda neden öyle davrandığını öğrenince o hareketlerini çokta görmedim. Kitabın sonu beklemediğim bir sondu. Ters köşeleri severim Türü sevenler için tavsiye ederim
MandıraCihan Karakoç · Theseus Yayınevi · 202519 okunma