Arzu

@A_r_z_u
Kitap çokgüseeeelll, tavsiye ederim (Spoiler var)
2025 86. kitabı
Işıklar Söndüğünde Yazar - Navessa Allen Indigo Kitap Çift taraflı bakış açısı Darkromance Yetişkin Kurgu 450 Sayfa Puanım 10 Mutlu S. Kızımız Allysa Cappelucci travma hemşiresidir ve iş temposu çok fazladır. Yorgun geçen günlerinin arasında tek eylencesi sosyal medyadaki gizemli bir hesap olan 'Yüzü meçhul adam' sayfasında maskeli olarak içerik üreten bir adamın videolarını izlemektir. Josh Hammond... Psikopat babası yüzünden iğrenç bir çocukluk geçirmiştir. Tramvatik geçmişinden dolayı insanlardan uzak kalıp kimse yüzünü görüp babasına benzerliğiyle tanınmamak için hacker olmuş, geçmişinin sorgulanma ihtimalinden dolayı sevgili yapmıyordur. *Josh & Ally karakterinin yollarının kesişmesiyle başlayan eğlenceli hikayesi çok güzeldi. Kaçma kovalamaca hikayesi olarak başladı, son sayfalara kadar da aksiyon ve ters köşeler bitmedi. Kadın karakter tahminlerimin aksine cidden mantıklı kararlar alıyordu, erkek karakter ise hislerini gayet açık bir şekilde ifade ediyor ve kızımıza çok ince davranıyordu. Hikayeyi genel olarak çok sevdim. Hem olaylar, hem anlatım çok iyiydi. Okurken aldığım notlar: 76. sayfa ahasaasahahaha Josh karakterinin düştüğü durum gerçekten iyiydi. 150. sayfa takipçisini bulmak için yardım isteyen Aly'e 'takipçilik bir suçtur' diyen Josh yüzsüzlüğü ahasaasahahaha Kızımız tamamen kazara adamın elini b*çakladı, sonra eline kaynar çay dökülmesine sebep oldu, Josh için üzülmeye başlıyorum.. "Yasalar zenginler için değil, sadece onları yıkacak parası yâda gücü olmayanlar için geçerlidir." Işıklar Söndüğünde Navessa Allen
Işıklar SöndüğündeNavessa Allen · İndigo Kitap · 2025581 okunma