·608 syf.····Okunma: 04 Aralık 2025 00:00 Zeynep sahra benim ortaokul yillarimda kitaplara alistiran kisidir. Aycoregi ve Elmali Turta kitaplariyla okuma dunyasina giris yapmistim ama diger kitaplarinda ayni hissiyati alamadim tek kitaptir diye dusunup aldigim adige prensin muhtemelen devam kitabi da cikacak. Sinav senemde klasik okumayi sevmedigimden citir cerezlik kitaplar okuyorum. Isterseniz okuyun ama begenir misiniz bilemiyorum cunku olay orgusu karakterler ve baglantilar bana biraz karisik geldi
!spoiler!
ya kral simdi konusucam ama poyraz ayca iki bakistilar opustuler noldu ne bitti anlamadim bu kadar uzatmaya gerek var miydi kitabi onu da anlamadim okuduktan sonra ne yani bu muydu diye sinirlenip firlatmis bile olabilirim kitabi vurulma yogun bakim sahneleri ayni ay coregu kitabinin sonunu hatirlatti bana assagi yukari zaten butun kitaplari ayni o yuzden citir cerez olarak kafa dagitmalik okuyorum ama arkadas oku oku bu bitmiyor hani donup ne anlatti diye dusununcede ehe yok pek bir sey. Ekip komikti ama cico karakteri daha on plandaydi. At yarislarinin alakasini da anlamadim aksiyon olsun diye koymuslar herhalde. Bu adamlarin galerisi var musterisi yok galeri ne diye var onu da anlamadim. Poyrazin bu kadar guven problemi varken (kamera dedektorler oda basmalar vs) aycanin bir bacagini korup asik olacagini da dusunmuyorum. Aycanin muhbir olmadigini anlamamalari cok normal zaten pek de bisi yapmadi . Koca polis teskilatindan calisan meshur babasi da sirf kisisel meselesi yuzunden kendini riske atmasi da cok sacma he sevdin ettin icinde yasarsin yok ekip kurmalar yok vs. Hani oyle bir amaci da olsa onceden de yapardi ay bilmiom
cok mantik hatalsri var allak bullak oldu kafam begenemedim ama akiciydi