2025 38. kitabı
Tanrı'nın elinde bir toz tanesi olarak yaratılan Orim ve Agles.. Orim; beyaz çiçeklerle kaplı mis kokulu küçük bir gezegen ve bu güzelliği var eden o ilk çiçeğin adı 'Eris'.. Zaman geçtikçe Eris solmaya başlar ve kökleri Orim'in kalbinin derinliklerine işlediği için Eris'in çürüyüşü, Orim'in yapısını sarsar. Bu yüzden Orim çözümler aramaya başlar. Agles; kırmızı ışıltılı Orim'den daha yaşlı ve tecrübeli, üzerinde insanların olduğu gezengendir. Orime bir çözümle gelir. Birleşmeleri gerekiyordur.. Ama bu birleşme hem sonları hem de başlangıçları olacaktır. "Agles: -Biz birleştiğimizde, senin Erislerine tapan, benim insanlarıma umut bağlayan yeni bir form doğacak. Ama bu yeni form büyük kıyamet alametleriyle savaşmak zorunda kalacak. Çünkü alametler, birleşmemizle başlayacak.. " İşte ONESS gezegeni böyle oluştu. Üzerinde insanlar yaşıyor ama Neftler, Atlılar,Askinler gibi farklı tür şeklinde yaşamlarını sürdürüyorlar. Luis.. geçmişi bir karmaşa olan baş kahramanımız. Onessin aydınlığı ve karanlığı arasında sıkışıp kalmış neye hizmet ettiğini bilmeyen bir ruhtur. Lion ilk görüşte Luis'ten çok farklı bir enerji alıyor sanki onu daha önceden taniyormus gibi ve ikisi de birbirinden çok etkileniyor. Luis onu tersliyor ve bir daha karşılaşmıyolar. Ta ki Luis gözlemci olarak, Lion'un anlattığı dersine girene kadar.. Lion'un uzun mücadeleleri sonucundan güzel bir iliskileri oluyor.. Ama bir gün tüm gerçekler ortaya çıkana kadar.. Aşkın kaderle , güvenin ise sırlarla sınandığı bir dünyanın hikayesini anlatıyor. Sonu ters köşe kitaplara bayılıyorum ama bu ters köşe beni gerçekten mahvetti.. Kitabı kapattığımda 'Luis gerçekten böyle olmak zorunda mıydı?' derken buldum kendimi Ama kitabın devamı gelecekmiş.İnsallah Lion güzel bir intikam alır da biraz kalbim soğur Fantastik,aşk ve bilimkurgu unsurları içeren bu kitap yazarımızla tanışma kitabım oldu. Dili o kadar güzel ve akıcı ki hiç yormuyor sizi. Olay örgüsüne dalıp gittiğinizde zaten kaç sayfa okuduğunuzu sayamıyorsunuz. Çok sevdim anlatımını ve kitabın hikayesini Devam hikayesini sabırsızlıkla bekliyorummm
OnessYıldız Ergen · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20259 okunma