2025 170. kitabı
Merhabalar Bugün sizlere fantastik kurgu Oness: Kehanetin Yankısı ile geldim. " Her görevin bir bedeli, her karşılaşmanın bir izi vardır. Bazen sahilde başlayan bir hikaye, tüm kıtaları sarsabilir." Lusin arkadaşları ile gittiği bir görevde sahile gider. Tenga sahilinde kayalıklara gitmek isterken tökezler. Ve o an bir yabancı elini uzatır Lion. Lusi ne olduğunu anlamadan dudaklarından öpülür adamın dudağını feci ısırır kızar ve gider. Ama bence bu burda bitmez. Tanrıların elinde toz tanesi olarak yaratılan Orim ve Agles. Aslında bu iki gezegenin birleşiminden sonra oluşan yer Oness. 6 ay sonra Bir davette Lusi kötülenir ve bayılır. Kalabalığın arasından koşarak kişi kimdir? Tabiki esas adamımız Lion 6 aydır aradığı kız ellerinin arasında. Lusi ve kardeşini eve bırakan Lion duramaz ve camdan kızı izler İyi değildir. Yok bizim kız vahşi ama adamda düzgün durmuyor. Aslında Luis Oness gezegeninde arada kalmış neye hizmet ettiği bilinmeyen bir ruh. Lion ise o gezegende bir koruyucu. Yağmurda Lion Lusi'ye yardım etmek için ıslanınca mecbur Lusi eve aldı çamaşırları kurutma makinesine atınca o sıra uyuya kaldı. Olayı fırsata çeviren Lion kıza sarılıp uyudu. Sizce Lion Lusi'ye herkesin içinde mikrofonda aşkını ilan etmişmidir? Evet bencede etmiştir. Bi kaç gün sonra bir partiye katılan Lusi'de garip haller olduğunu anlayan Lion hemen ona yardım etmek için çabalar. Sadece alkol olmadığını anlar ve mesk'e hesap sorarken herşeyi yanlış anlayan Lusi anında gider. Lion bulamayınca en sonunda DM'ye gittiğini anlar ve basıp gider ama Malin burda olmadığını ve on gün süre olmayacağını söyler. Eğitimlere başlayan Lusi sonunda dayanamaz ve atak geçirir tekrar Ast olana kadar bu durum devam edecektir. Bir süre sonra araları düzelen ikili bir mekana gider Lusi eskilerden birisinin saldırısına uğrar ve Mustafa kurtarır. Lusi ilk karşılaştıkları sakons'taki kızıl sahilde olan saldırıyı anlattı Lion' a ordan kurtardığı bir neft için DM'de ceza aldığını üst düzey güç sahibi olduğunu söyledi. Sevgiyle ihanet aynı bedende buluşabilir mi sizce ? Birde devam kitapta bir takım intikamlar okumak isterim doğrusu.
OnessYıldız Ergen · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20259 okunma