Puan vermedi·144 syf.··Beğendi
···Okunma: 10 Kasım 2025 12:34 İnsanım, bu kadar yapabildim.
Hataların acıttığı yerler, en çok geliştiğimiz alanlardır. "Acı, ruhun dilidir," derler; ve biz, bu dili çözmeyi öğrendiğimizde, hayatın sırlarına daha derinlemesine vakıf oluruz.
Öldükten sonra patlayacak bir mideyi doldurmak için mi bunca koşuşturma, kavga, hır gür?
Kaybolan ruhlar çöplüğü sokaklar.
Yalnızlık, kalabalıkta kendine rastlamak ama yine de kendini tanıyamamak gibi biraz da.
Ezgi Akgül 'ül yazılarını severek okuyorken kitabını da okumak istedim. Toplumu analiz edip ortaya koyduğu düşünceleri hep beğenmişimdir. Bu kitapta da hayatımızın karmaşasından ve hızından bir nebze olsun sıyrılmak kendimize alan tanımak zihnimizi rahatlamak için uygun bir seçenek.Klasikleşmiş kişisel gelişim kitaplarını okumayı bir türlü sevemedim ve okuyamıyorum. Bu kitap tam anlamıyla kişisel gelişim de diyemiyorum bilmiyorum sanki yazarla sohbet ediyorum da bana ablalık yapıyor gibi. Kitap sıkmayan üslubuyla kendini rahatlıkla okutup, düşünürücülüğüyle hayatı sorgulatan cinsten. Yazarımız hayatın kusursuz olmasından kaçıp daha huzurlu ve dengeli bir yaşam için bizi yönlendiriyor. Klasik kişisel gelişim kitaplarından sıkılanlar için yeni bir alternatif olabilir. Tavsiyemdir