2025 41. kitabı
Ah bu seri beni hem meraka sokup hem ağlatıyor. 2. Kitabı okuyalı birkaç ay olmuştu o yüzden ilk 30 sayfa da sürekli geriye dönük düşünmek zorunda kaldım ama ilerledikçe hatırladım. Konusundan bahsetmek gerekirsek. Tayfamız bu sefer daha farklı bir oyunun içine düşüyor ama bu bir oyun mı yoksa sadece intikam mı ? SPOİLER vermeden nasıl anlatabilirim bilmiyorum 3 farklı bakış açısıyla okuyoruz Addy Phoebe ve Nate. Addy ve Nate i ilk kitaptan biliyoruz ikinci kitapta da varlar . Phoebe 2. Kitapta dahil oluyor . SPOİLER?!!! EVİE Nin chalse çıkması aaaa. En azından bizim tayfadan kimse ölmedi öyle düşünelim açıkçası Jack’e üzülmedim ama addy’e üzüldüm hala bir yerlerde onun için bir şeyler ifade ediyordu sanırım. Ve nate browny çok tatlılar ay. Bu kitap sadece cinayet romanı değilde sizi Baywie de yaşayan biriymiş gibi hissettiriyor. Bu serinin bendeki yeri çok özel . Çünkü çok uzun yıllara yayıldı okuması. Bununla birlikte yazarın okumadığım kitabı da kalmadı. Umarım yeni kitaplar da çıkarır. Herkese tavsiye ederim.
Birimiz Geri DönüyorKaren M. McManus · Yabancı Yayınları · 202469 okunma