2018 13. kitabı
Merhaba arkadaşlar. #ahmetümit’in yine nefes kesen bir polisiyesiyle geldim. #patasana diyeceğim bugün. Ahmet Ümit okurken hiç sıkılmadığımı belirtmek istiyorum öncelikle. Gerçekten bu işi layıkıyla yapıyor bence. Cep boyu 540 sayfa olan bu kitabı hızlıca okuyup bitirebilirsiniz. — kitabımızda, Bir grup arkeolog arkadaş kazı yaparken, 2700yıl öncesinde yazılmış tabletler buluyorlar ve bunları gün yüzüne çıkarmak adına kazmaya devam ediyorlar. —- Derken bölgede anlamsızca beklenmedik ölümler cinayetler işleniyor. Bir yandan kazıyı devam ederken ekip, o sırada kazı başkanları Esra ve bölgedeki başkomiser Eşref bey bunları araştırıyor. —- sonuç şaşırtacak. —- Kitapta patasana isimli tabletleri yazan danışmanın eskiye tuttuğu Işıktaki olay ayrıca meraklandıracak, bu taraftaki cinayetler ayrıca meraklandıracak sizi. —- Ben çok severek okudum, hem kendini çabuk okutuyor hem merak ettiriyor, tavsiye ederim okumanızı. Şimdiden okuyacaklar keyifli okumalar dilerim. —- Kitapla ilgili alıntıları 1000Kitap uygulamasından paylaşıyorum. Uygulamaya üye olanlar var ise. —- @ ozlemce ismi ile ekleyebilirler. — kitabı kendime A101’den hediye etmiştim Sevgiyle, kitaplarla kalın. ‍️ #kitapyorumu #everestyayinlari
PatasanaAhmet Ümit · Everest Yayınları · 201229,3bin okunma