Puan vermedi·56 syf.····Okunma: 04 Aralık 2025 00:00 notlarim
Sayfa 11/ yolda yürümek sadece yürümek değildir aslında o yolda yapılan her eylem yürümeye dahildir. o yolda yürürken beslenmek gerekir beslenme ilerlemeyi etki eden bir eylem gibi görünmeyebilir, ama beslenme olmasa o yürüyüş en başta yapılamaz zaten.
syf14/ herkes kendini farklı şekilde korur belki yerin altına gizlenerek belki kendini günbegün ortaya koyarak ama herkes bir şekilde kendini korur çevreden zarar görmeyeceğini umarak.
Muşmula ağacı kendini gayet tabi sünüyor meyvesinin yenilmesine izin veriyor ama günün sonunda ishal yaparak gübreli halde toprağa karışıyor bir meyveyle bir sürü ağaca dönüşüyor ufak kayıplar büyük kazançlar doğurabilir kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Sayfa 17 beden uyumlu olduğu yerde yanıltılamaz hisseder
Sayfa 18/ muşmulaıyı eziyor kanını domuz yemesin diye tükürmüyor, yazar niye öfkeli doğaya karşı? ondan dünyayı ve ait olduğu yeri esirgeyenin doğa olduğuna mı inanıyor acaba?
Sayfa 29/ yürümeye devam etmek için yürümeye ara vermek zorundayım
sayfa 37/ bozma değil yeniden düzenleme olarak düşün
sayfa 51/ barınak zayıf olduğu için içeri girmedi ben zayıf olduğum için içeri girdi. Barınak sağlam da olsa zayıf da olsa günün sonunda onu içeri alan yazarın vicdanıydı. Zayıf olan kendisiydi.