·305 syf.····Okunma: 07 Aralık 2025 11:32 Samantha geçmişte kendisine büyük bir travma yaratan bir adamdan kaçmak için şehir değiştirir ve yerleştiği şehirde Franco'nun yöneticisi olduğu şirkette onun asistanı olur. Samantha geçmişte yaşadığı travma yüzünden erkeklerden korkar. Bu korkusunu yenmek için bilmeden patronunun yönettiği bir kulübe üye olur. Amacı sadece korkusunu yenmektir. Franco asistanını kendi kulübünde görünce saşırır. Ve Samantha'nın ikinci seansı istediği gibi geçmeyince Franco kimliğini gizlemek için bir maske takarak yarım kalan ikinci seansı devam ettirir. İkiside bu seanstan memnun kalınca daha sık buluşurlar. Artık Samantha gizemli adama (Franco'ya) aşık olmaya başlar. Franco ise kimliği anlaşılmasın diye şirkette şirret, gizemli adam kimliğiyle ise tam bir centilmen olur. Tâ ki artık sırlar çözülene kadar. Samantha Franco ile ilgili tüm gerçekleri öğrenince başta ondan uzaklaşır ama zamanla daha doğrusu kitapta yaşanan ikinci trajediyle birbirlerinden ayrı yaşayamayacaklarını anlarlar. Böylece çıkmaya başlarlar.
Ben ilk kitabı nedense daha çok sevdim. İkinci kitap fazla dram yüklüydü. Ve bu yazarın okuduğum iki kitabıyla şunu anlıyorum ki yazarın karakterlerinin özellikleri neredeyse birbirine benzer sadece olay kurgusunu hafiften değistiriliyor. Özellikle erkek karakterleri çok benzer. Ve neden okuduğum iki kitabında sonu bebekleri oldu şekliyle bitmek zorunda. Bu son bana yazarın okuyacağım bir sonraki kitabın sonunun nasıl biteceğini açıkça söylüyor.
Yazarla ilgili sevdiğim tek şey karakterlerinin nasıl seveceğini bilen karakterler olmasıydı. Asla zorla yanında tutma, zorlama ve takıntılık yoktu. Tamamıyla sevgileri hoş ve imrendirici.