·304 syf.····Okunma: 07 Aralık 2025 22:15 Hiç aklımda yokken çok sevdiğinden bahsetmişti bir bookstagram hesabı, ben de merak ettim kitabı .Ama baştan sona klişeler silsilesiydi.
Konusu,ünlü bir epik fantastik yazarı Lucy,Lonra’nın bir köyünde hayatına devam ediyor.Lucy asosyal ve hayalperest bir karakter .Ünlü bir yazar olduğu halde sosyal kaygılarından sebep imza günlerine dahi gidemiyor. Annesi kabuğunu kırıp sosyalleşmesi için onu zamanında dadılık yaptığı Felix’ten finans şirketinde işe almasını rica ediyor.Lucy sekreter olarak girdiği bu şirkette çocukluk aşkı Felix ile yaşadıklarını okuyoruz.
Çok fazla wattpad kitapları okumadım ama tipik orada göreceğimiz karakterdi Lucy.Herkesin tam takım kıyafetler giydiği şirkette delikli kazak giyiyor ,yine de Felix’in dikkatini çekiyor . Kitapta ilk etapta Felix kötü asistanlık yaptığı için Lucy’yi azarlarken, birden öpüşüp birlikte oldular.Başlangıçta her şey çok hızlıydı.Sonra direk sevgili oldular ama Felix Lucy’yi birlikte olsalar da bence hep küçük gördü .Onunla alakalı hiçbir şeyi merak etmedi bile.Kız dünyaca ünlü yazar adamın haberi bile yok.Ve bir olay oluyor kitapta asla affedilmeyecek kadar kötü bence güya pişman oldu falan ama ben sevmedim oraları.Yani çocukluğun birlikte geçmiş bu kızla,kendi ailende göremediğin ilgi ve sevgiyi onun evinde görmüşsün.Bir yanlış anlaşılma üzerine kızı yaka paça şirketten attırdı,güvenlik falan çağırdı üflesen uçacak Lucy’den korktu herhalde.Orada Lucy ‘ye çok üzüldüm.Sonrasında işte çocukluk travmalarına bağlandı iş,kendi affettirdi falan .Kitaplarda bile ikinci şanşları kabul edemiyorum artık .Yapan yine yapar maalesef.Ama seriye devam edeceğim .Diğer çiftleri de gördüm ve merak ediyorum.Enerjileri geçti bana.
Kitap yetişkin içerik,ama keşke yazar hiç yazmasaydı o kadar beğenmedim.