2025 40. kitabı
Okunma: 08 Aralık 2025 17:10
‎Mutlu musun Osman? ‎Hiç sanmıyorum ;) ‎Bu kadını kaybettin yaa yazıkk :) ‎ ‎Osman'dan ayrılan bir kadın. . . ‎Ayrılığın acısını azaltmak için Osman'a yazılan mektuplar. . . ‎Kayboldum derken kendini bulmanın verdiği mutluluk. . . ‎ ‎Yaşayanlar bilir, ayrılık sonrası hemen herkesin yaşadığı duygusal boşluğu kapatmak, normalleşmek, hayatın rutin akışına dönmek her zaman pek kolay olmuyor. Yapılması gerekenler ; anlatmak, rahatlamak, duyguların ifadesinin verdiği ferahlama hissi ile birlikte, hayatınızda oluşan boşluğu doldurmak için kendinize bir meşgale bulmak .. . Ehh zor bir süreç. ‎ ‎Yaşanan acı genelde en yakın bulduğun insana anlatılır. Anlattıkça açılır, açıldıkça rahatlar insan. Bir de bakmışsın ayrılık acısı yaşadığını unutamasan da acının yaşattıklarını unutmuşsundur. İşte bu kitap da bunları okuyoruz: yoğun acı sonrası kendini bulma serüveni. Bir farkla cesur kahramanımız yaşadığı her şeyi ayrıldığı sevgilisi Osman'a yazıyor. Cesur diyorum çünkü bunu yapmak her babayiğin harcı değil. ‎ ‎Güldüren, düşündüren, hüzünlendiren kısacık bir hikaye. İnsana dair,insan olmaya dair o kadar güzel noktalara değinilmiş ki, alıntı yapmak istediğim halde çok uzun olacağı için yapamadığım; altını çizmekten yorulup paragrafları işaretlediğim bir kitap oldu. ‎ ‎Kitap bitti ama ben hala o kadını, Osman'ı düşünüyorum, içimde tarif edemediğim bir sıcaklıkla.. ‎ ‎Keyifli okumalar. ‎ ‎
1000 Kitap
Bu Hikâye Senden Uzun OsmanAylin Balboa · İletişim Yayıncılık · 202213,8bin okunma