·496 syf.····Okunma: 08 Aralık 2025 07:57 “Güzel karım benim.”
“Bana böyle seslenmeni çok seviyorum.”
Cehennemin dibinden arafın boşluğuna ulaşan Demir Karadağ ve Helen Saral için artık cennete kavuşma vakti gelmiştir.
Hades ve Persephone sınavlarını vermiş, herkese ve her şeye rağmen birbirlerini seçmiştir. Sırların ve geçmişlerinde kalan acı gerçeklerin onlara engel olmasına müsaade etmeyen ikili, herkese karşı bir olmuştur. Fakat kopan kıyametin ardından ortaya çıkan mahşer gününde yanan Helen ile Demir artık sadece savaşmak değil, o savaşı kazanmak zorundadır. Sadece kendileri için değil, evleri olarak gördükleri İnferno ve aileleri için de.
Cehennemin kral ve kraliçesi, jübilelerini yaparken hikâye bütün aksiyonu, gizemi ve heyecanıyla veda etmek üzere geri dönüyor.
Onları çok seviyorum çoook. Helen ve Demir’e veda etmeyi hiç istemiyorum gerçekten. Benim için yeri ayrı olan çiftlerden oldu. Demir’in aile nedir sevgi bilmediği bir dünyaya şimdi yeni bir ailesi ve sevdikleri var bunun sonuna kadar hak etti. Helen zaten sevdiği adamın yanında artık çok mutlu. Karadağ ailesi olarak artık çok güzeller. Ve Alin ve Demir’in ilişkisi çok tatlıydı ya çok sevdim o hallerini. Ama Alin ve Ensar’ın hikayesi yarım kaldı normal olarak kitapları gelecek onların çok merak ediyorum onların hikayesini. Ve iğrenç dede yani o kadar iğrenç biri ki hem torunlarını hem kızını hemde oğulunun hayatını mahvetti özellikle oğlunun o çok masum biriydi bundan sonra ona ne olacak merak ediyorum aslında ya belki okuruz onunla ilgili bir şeyler. Demir, Helen ve Amara çok güzel bir aile oldular. En ateşli çiftime veda etmek biraz içimi buruk yapsada onları çok özleyeceğim