·464 syf.····Okunma: 08 Aralık 2025 17:16 "Ben öldü ve ben yaşıyordum"
Trafik kazasında hem bacağını hem sevgilisini kaybeden Lake Jones, hayata tutunmak için çaba sarf ediyordu. Neden o değil de Ben ölmüştü, bunun bir sebebi olmalıydı. Bu sorular içinde boğuşurken üç yıl önce karşılaştıkları Cage Monaghan'la tekrar yolları kesişir.
Sıfır beklentiyle sadece kafa dağıtma amacıyla başladığım, ona rağmen sevemediğim bir kitap. Yazarın anlatımından dolayı mı çeviriden dolayı mı bilmiyorum ama olay akışı garipti açıkcası, kedi sahiplenmekten bahsedilirken bir anda konu futbol maçındaki adamlara gelebiliyordu. Kaç kez sayfa mı atladım acaba diye kontrol ettiğimi hatırlamıyorum. Bu yüzden hikayenin içine giremediğim yüzeysel bir okuma oldu. Karakterlerin arasındaki dengesiz ilişki de cabası. Lake'i hiç sevemedim, Cage'le aram ise daha ılımlı. Yine de ilişkileri beni çekmedi. Seriye devam etmeyi düşünmüyorum.
- SPOILER -
Lake'ten bir yerden sonra o kadar soğudum ki, sevgilisi varken bile başka erkekleri düşünen bir kadın. "Cage'den önce içimi titretecek kadar yakışıklı..." Tabiri sıktı yani, bu şaka değil gerçek düşüncelerini bu şekilde şakaya vurarak ifade etmesi. Ona sarılıyor diğerini öpüyor öbürü hakkında bel altı konuşuyor. Ilişkinin seven tarafının Cage olduğu gayet aşikardı