MERAL KIR ~ AŞK VE DİĞERLERİ~
Selam.Bugün sizlere meralkir1 kaleminden severek okuduğum #aşkvediğerleri kitabıyla geldim.Bu kitap benim aynı zamanda yazarın kalemi ile tanışma kitabım oldu ve açıkçası bu geç kalınmışlık için kendime birazcık kızdım. Çünkü yazarın kalemine bayıldım.Bütün duyguları o kadar güzel yansıtıyor ki okumaktan büyük keyif aldım.Kitabın hem konusu hem de akıcılığı şahaneydi.Bir taraftan ikilinin arasındaki o şahane çekimi okurken,diğer taraftan da çözmeye çalıştıkları cinayette acaba suçlu kim diyerek sayfaları merakla çevirdim.Sanem karakterini çok sevdim.Hedeflerine ulaşmak için yılmadan ilerlemesi hoşuma gitti.Ama en çok Fırat karakterini sevdim.İnsan bu kadar güzel sever mi yahu.Ayrıca Sancaktar fertlerinin hikayelerinde çok merak ettim. Aşk ve polisiyenin harmanlandığı güzel bir kitap okumak istiyorum diyorsanız bu kitabı mutlaka bir şans vermelisiniz.uyarımı da yapmak isterim.
Fırat Dağlı,küçüklüğünden beri gönül verdiği tenis sporunda dünyaca bir ün yapmıştır.Şimdi Wimbledon turnuvası için Londra’dadır.Bu turnuva onun için çok önemlidir.Kazanınca dünyanın en iyisi olacaktır.Ama orada olmasının başka bir sebebi daha vardır.Beş yıl önce hayatına giren ve hiçbir şey söylemeden bir sabah ortadan kaybolan Sanem buradadır.Ona yakın olmak hatta onu hayatına katmak amacıdır.
Sanem,annesiyle babası ayrıldıktan sonra,annesiyle bağlarını koparıp,babasınından da kaçabilmek için Londra’ya taşınmıştır.En büyük hayali başarılı bir özelde dedektif olmaktır.Aradığı fırsatı bir hostelde ölü olarak bulunan Amelia isimli kadınla yakalar.Onun gerçekte kim olduğunu ve başına gelenleri bulabilirse hedefine ulaşmış olacaktır.
Tam da bu olayla aynı dönemde beş yıl önce ardında bıraktı Fırat yeniden hayatına girer.Önce tesadüfi bir karşılaşma gibi karşısına çıkar Fırat ve yeniden görüşmeye başlarlar.Ve Fırat hakkında çıkan bazı haberleri bahane ederek Sanem’e anlaşmalı evlilik teklif eder.Ama bu sadece olayın görünen kısmıdır.Sanem bu teklifi kabul eder.Fırat’a yardım ettiğini düşünürken aslında olay tam tersidir.Zaten ikisinin de birbirine karşı duyguları vardır.Bu evlilik onlar için yeni bir başlangıç olur. Ve onları güzel bir macera bekler.