Black Out
2025 87. kitabı
Selamlar nasılsınız? Size serinin ikinci kitabı ile geldim. Bu kitap aşkın, dostluğun ve kayıpların iç içe geçtiği ve pilotların zorlu hayatını ele almış. Tevfik Tuğrul ve Ceyhan'ın hikayesi hem yaraladı hem iyileştirdi diyebilirim. Biliyorsunuz, ikili ilk kitapta bir mekânda tanışmış, Tevfik Tuğrul Ceyhan’a yardım etmişti ve o gece aralarında bir bağ oluşmuştu. Üstelik Ceyhan, Tevfik’in idolü olan komutanının kız kardeşi çıkınca işler iyice karışmıştı. Gelelim yeni kitaba… Tevfik Tuğrul Türkdoğan, uçuşu sırasında tehlikeli bir kaza atlatırken öyle bir psikolojiye giriyor ki, komutanının ve tüm filonun duyacağı şekilde aşık olduğu kadına aşkını itiraf ediyor. O an gerçekten yüreğimiz ağzımıza geldi. Neyse ki küçük yaralarla atlattı. Haberi alan Ceyhan, sevdiği adamın yanına koşuyor. Abisinin tepkisinden korksak da, o tepki bizi çok şaşırttı. İkilinin aşkını okumak o kadar güzeldi ki… Hele bir de Serdar vardı! Hani derler ya “candan öte dost” diye; onların dostluğunu imrenerek okudum. Ah bu 3T… Sen nasıl bir adamsın! O evlilik teklifi kaçıncı seviyedeydi öyle? Bir de o düğün yok mu… Harikaydı. Asuman Hanım’a ayrıca bayıldım; nasıl güzel bir kayınvalide, nasıl içten bir konuşma yaptı. Ama her güzel şeyin bir kırılma noktası vardır ya… İşte öyle bir an yaşandı Serdar gizli bir göreve gider ve… geri dönemez. Şehit haberi gelir. Tevfik adeta yıkılır; çocukluğunu kaybetmiştir çünkü. Ceyhan ise bir an bile eşini yalnız bırakmaz. Serdar’ın eşi Verda da hayata küsmüştür… ta ki o mucize gerçekleşene kadar. Timuçin… O da abisi gibi pilot olmak ister. Ama öyle olaylar yaşanır ki her şey altüst olur. Ondan sonrası hiç ama hiç kolay değildir. Tevfik’e bu bölümlerde çok kızdım; herkesin onun gibi olamayacağını bir türlü anlayamadı. Öyle ki kırıcı olmaya başladı. Bunu fark eden Ceyhan ise… Tevfik’i terk etti! Ayy yine çok anlattım. Daha da gidersem büyük spoiler olur. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok severek okudum. @elifkaplan3watty @elifkaplan.ek @pukkayayinlari
Blackout 2Elif Kaplan · Pukka Yayınları · 2025135 okunma