2025 57. kitabı
Okunma: 09 Aralık 2025 23:05
Pakistan’da dünyaya gelen Amman’ın hikayesi.. Bu kitap canınızı acıtacak arkadaşlar.. çünkü olanlar çok gerçekçi ve acı ile ilerliyor.. Başkarakterimiz Amman son derece zeki, çalışkan ve sevgiye muhtaç bir genç.. Acımasız bir baba ve hasta bir annenin tek evladı.. Tek çocuk ama bir kan kardeşi Ali var ki, birbirlerine ölesiye düşkünler.. Ali ile aynı manavda çalışırken bilge patronları Abdul ile de gayet iyi anlaşmaktadırlar.. Sonra bir gün olanlar olur ve Amman’ın hayatı artık eskisi gibi olamayacaktır.. Sevdiklerini bir bir kaybederken omuzlarına çöken hüznü git gide ağırlaşır ve Amman’ı robota çevirir. Hayat bitti demeden biter mi? Bu seferde her şey bitti derken Amman ilk görüşte Tina’ya aşık olur.. ilk görüşte, ilk aşkı, ilk heyecanı, ilk öpücüğü…. Ama maalesef bu aşkta 2 gün sonra ağır bir darbe alır… Hasta annesiyle sohbetleri, küçük teyzesinin hikayesi, patronunun karısı ve oğlunun hikayesi ve babası derken.. Hiç mutluluk yüzü görmeyen Amman’ın karşısına çıkan bir Bereket Tanrısını anlatan kitap çıkar ve kendisini hiç beklenmedik bir yerde bulur. Peki Amman ayağına gelen bu şansı değerlendirebilecek mi? Ben kendisine çok güveniyorken, açıkçası hayal kırıklığına uğradım İnsanoğlu işte doyumsuz oluyor… Akıcı, gerçekçi ve hüzünlü bir okuma oldu benim için, eğer seviyorsanız bu kitaba şans verebilirsiniz @cevdetgunerr @kaktusyayinevi İlknur Seval S. #düşsokağıkitaptutkunları
DoyumsuzlukCevdet Güner · Kaktüs Sanat Yayınları · 202552 okunma