2025 81. kitabı
Peşindeyiz "Kimdi bu adam? Kendi el ve ayak parmaklarını kesen bu insanlar da kimdi?" Meg, eşi Justin ile birlikte kızları Lily'yi üniversiteye bırakmak için yola çıkmışlardı. Fakat otoyolda ilerlerken de dazlaklarla dolu olan Mazda'dan fotoğraflarının çekildiğini farkederler ve tam o sırada beklenmedik bir kaza yaparlar. Eşi Justin olay yerinde hayatını kaybeder ve Meg onun ölümünden kendini sorumlu tutar. Aradan geçen zamanda kendini biraz toparlayan Meg babasının ona bıraktığı kitapçıyı tekrar açar ve her şeyin normale döneceğine inanmak ister. Ama işler hiç de düşündüğü gibi değildir ve asla da olmamıştır. Babasının uyarılarını dikkate almadığına zaman geçtikçe daha da pişman olur. Bütün bunlar sadece bir şarkı ve bir kitap yüzünden olmuş olamaz değil mi? Ama tam da bu sebeple olmuştu. Onlar her yerdeydi. Bunca zaman hep peşlerindelerdi. Sadece bunu fark etmeleri zaman almıştı o kadar. Kimseye güvenemezlerdi. En yakınlarındakilere bile... Peki kimdi bu insanlar? Onlardan ne istiyorlardı? 121222 sayısı ne ifade ediyordu? Ve en önemlisi onlardan nasıl kurtulacaklardı? Offf heyecanın ve gerilimin hiç bitmediği bir kitaptı gerçekten. Düşünsenize yıllardır takip ediliyorsunuz ve fotoğraflarınız çekiliyor ama bunun farkında bile değilsiniz. Düşünmesi bile tüyler ürpertici değil mi? Üstelik kime güveneceğinizi bile bilmiyorsunuz çünkü onlardan biri olma ihtimali var... Ben kitabı gerçekten çok sevdim ve siz de eğer psikolojik gerilim seviyorsanız bu kitabı mutlaka ama mutlaka okumalısınız.
PeşindeyizAlison Gaylin · The Kitap · 2025128 okunma