Renkli Çekmeceli Şifonyer
2025 1. kitabı
Kitabın yazarı Olivia Ruiz, büyükannesinden dolayı ispanyol kökenli, fransız ve ülke çapında da ünlü bir müzisyen.Tek kitabı "Renkli çekmeceli şifonyer" Olivia,büyükannesinin sağlığında gizemli ve dokunulması kesinlikle yasak olan ancak büyükannesi vefat ettikten sonra ona kalan renkli çekmeceli şifonyer in o gizemli ve sırlarla dolu her biri gökkuşağının ayrı renklerine boyalı 10 çekmecede hangi sırların saklı olduğunu nihayet öğrenebilecektir. Güzel bir plak koyar ve müzik çalmaya başladığında bizde ilk çekmecenin kilidini çeviririz.Her çekmecede bizi büyükanne Ruth'un hayatında önem arz eden bir obje karşılar ve o obje ile birlikte Ruth'un hayatındaki yeni bir dönemeç yeni bir mutluluk yeni bir hüzün karşılar bizi.Tüm çekmeceler bittiğinde Olivia için bugününe, geleceğine ışık tutacak geçmişin karanlıkta kalan yaşanmışlıklarıyla yüzleşme tamamlanmış olur. .Yüzyıllık yalnızlık kitabını okuyanların tadacağı türden büyülü gerçekçi bir lezzeti vardı bu harika kitabın. Ben sevdim su gibi akıp gitti. Dinledim bitti dediklerim arasına alıyorum itinayla.
Renkli Çekmeceli ŞifonyerOlivia Ruiz · Yan Pasaj Yayınevi · 2021769 okunma