Normalde hesabımda boş duyar kasmak için kişisel bir şey paylaşmıyorum ama şu dm kutusunu salak saçma mesajlarınızla doldurmanız da sıktı. Özellikle de erkekler çoğunuzda biliyorsunuz ki o gereksiz iltifatlarınız ve sinir bozucu mesajlarınız dümdüz taciz. Durduk yere "çok güzelsin, profildeki sen misin, yaşın kaç, naber bebek" falan filan. Hayırdır? Hiç gidip yaşıma bakmıyor musun Allah'ın zarganası. Bir ayağın çukurda git namaz kıl be. Saygısızlık yapmamak için cevap vermeden siliyorum ama inatla yazanlar var ne ayaksınız olum siz. Kitap uygulaması burası ayarsızlıklarınızı gidin başka yerlerde sizinle aynı ayarda olanlarla yapın. Ayrıca bunu cidden insan gibi tanışmak isteyenler için de söylemiyorum "Genel".
··1 alıntı·
2 +1'leme
12,5bin Gösterim
Ha bi de şey var ; (+bişey sorabilir miyim? + neden papatyalar kadar güzel ve narinsiniz…) İnsan ciddi bişey soracak sanıyor😂😂😂
I SUN
Bu ülkede hiçbir şeye şaşırmıyorum gerçekten ve o kadar haklısın ki, ülke ülke değil sirk yemin ediyorum.
İpek
Böylelerinin bu kadar rahat olmasının sebebi de bu ülkede yaşıyor olmaları zaten. Başka ülkede olsa cesaret edemezler.
Aynı şeyleri yaşadığımdan paylaşıyorum belki bazıları utanır da yazmazlar🙄
utanma yok onlarda
bunu söyleyerek yaptıkları hadsizliği meşru bir zemine oturtmak istemem fakat kafanızın rahatı için en mantıklısı mesaj isteğini kapatmanız hocam, en azından takip ettiklerinize açabilirsiniz... diğer türlü yorucu bir saçmalık oluşuyor
İpek
Zaten takip edince yazıyorlar sanki buna hakları varmış gibi.
Pardon onlar saçma sapan şeyler söylüyorlar saygısızlık olmuyor sen küfür edince mi saygısızlık oluyor
İpek
ben kendi cizgimden cıkmayayım diye ama artık tam gaz sövüyorum no problem