2025 104. kitabı
Okunma: 11 Aralık 2025 13:50
Selamlar Size nefis bir polisiye önerisi ile geldim.. Baş komiser Meltem İstanbul’da hırsızlık masasında göreve getirilmiştir. Ekibine çok güveniyor ve bu konuda da haklıydı ama şimdilik! En önemli görevi sanat eserlerinin arka arkaya çalınması ve bu konunun üstüne giderken bir kuyumcu için soygunu yine olay yerine giderler.. Aynı anda Siyasetçi dediğimiz kişinin kaçırılması ile dikkatler bu sefer bu olayın merkezinde yoğunlaşır! Birbiri ile alakasız olan iki olayın bağlantılarını ileriki sayfalarda okurken ne kadar ince düşünülmüş ve zekice tasarlanmış olduğunu şaşkınlıkla fark ettim.. Ve Adel, bana göre Arsen Lupen’imiz kendisi! Polisleri de kendi tarzına göre uyarıyor, gerçekleri ortaya çıkarıyor ve kendince adalet dağıttığını düşünüyor.. Peki onunda hataları yok mu? Siyasetçiler,iş insanları, tarihi eser kaçakçılıkları, tecavüzcülerin ölümleri, sistemin içinde dönen oyunlar ve bu çarkı yerle bir etmeye niyetli ikinci katil! Onun kimliğinin açığa çıktığı kısım şüphesiz bana da kötü bir sürpriz oldu! Psikolojik, felsefik, sanatsal bir polisiye kovalamaca! Kalabalık karakter kadrosu ile temposu hiç bitmeyen ve mutlu bir kapanışı hak eden! Kırın ön yargınızı ve alın kitabı elinize!
İkinci KatilUtku Balkan Ağadangil · Perseus Yayınevi · 084 okunma
Beğenerek okumanıza çok sevindim 😊 Sevgiler 🍁