2025 51. kitabı
Okunma: 13 Aralık 2025 02:23
Hayatta insana “tamam mı, devam mı?” dedirten şeylerin her zaman büyük patlamalar, abartılı yaşananlar sonrası olduğu düşünülürdü. Fakat bazen ufak bir sarsıntı geçmişte zaten yerinden oynamış taşların arasını açabiliyor ve güneş ışığı o boşluklara dolabiliyordu. Her farkına varış, büyük aydınlanmalar sonunda olmuyordu işte…” Merhaba arkadaşlar @secissima kalemiyle tanışma kitabım #kendirüzgarındauçmak kitabı yorumuyla geldim Zerrin ve arkadaşları bir doğum günü partisinde bir araya gelir ve o geceden sonra herkesin iç yüzü yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlar. Mutlu gibi görünen ama mutlu olmayanlar, dışarıdan iyi sanılan ama aslında çatırdayan evilikler gibi Zerrin ise her zamanki gibi herkesin derdini dinler, herkesi düşünür. (Burada ben sürakli Yapma kız Zerrin, herkesi bu kadar düşünme diye söylendim ) Ece’nin zeki bir kadın olmasına rağmen evliliğinde yaşadıkları ve boşanma süreci Zerrin’i de okuru da düşündürüyor. Kitap boyunca güven, sadakat, dostluk gibi kavramların bazen bir gösterişten ibaret oldupunh da düşünebiliyoruz. İnsan kaç yaşına gelirse gelsin sevildiğini bilmek istiyordu Dostluk kardelen çiçeği gibi bazen zıtlıklardan da yeşerip insanın hayatına renk katabiliyordu. İnsan kendi karakterini yaptığı her şeye yansıtıyordu. Sevdiği insanlarla bir araya gelmek, günlük koşuşturmalardan kısa bir zaman için bile olsa uzaklaşmak insana kendini iyi hissettiriyordu. Semra #engelsizokurlaokuyoruz @destekyayinlari #kitap #kitapyorumu #okudumbitti
Kendi Rüzgarında UçmakSeçilay Yıldız · Destek Yayınları · 202523 okunma