ALLAH BOZGUNCULARI SEVMEZ
Merhaba; Açtığımız sosyal medya hesaplarıyla bir konu belirleyip bir düzen dahilinde ( rast gele değil ) paylaşımlarımızı sunuyoruz. Burası kütüphane değil, akademisyen değiliz daha önce de belirttik paylaşımlarımız gönül birlikteliği kurduğumuz ve kuracağımız dostlarımız için diğer takipçilerimizde faydalansın. Birileri Instagram hesabıma girmiş masaüstümde ki fotoğraflara da ulaşmış ki oluşturduğum resim çerçevesi şablonlarımı da Instagram hesabımda yayımlamış çok kötü bir görüntü kirliliği oluştu sayfamda bu yaptığınız bozgunculuktur. Günahkâr birine kulum der fakat Allah bozguncuları sevmez. Para trafiğinde değiliz bir makam sahibi değiliz neden bunu yapma gereği duyuyorsunuz anlamış değiliz. Siz benim hesaplarıma girerken masaüstümde dolaşırken elbette sizin de bu bozgunculuğunuzu izleyenler var hükümet demiyor Devletimiz zaten uyumaz yani ne gereği var ve elinize ne geçiyor. Kıskançlık mı dua edeyim Allah kurtarsın. Sevgi ve saygılarımla Gökhan ER I 13 ARALIK 2025 I Araştırmacı & Şair