···Okunma: 13 Aralık 2025 18:06 Favori yazarımın elbette piyasada olan tüm kitaplarını okumalıydım, sıra da bu kitaba gelmişti… Hoş bir serüvendi.
Öncelikle, yazarımızın kendi duygu ve düşüncelerini içeren ufak ufak deneme yazıları var kitapta. Hyunam-Dong Kitabevi gibi bir kitap değil. Farklı deneme yazılarından oluşan, kitap okumaya teşvik edici, güzel fikirler ve kitap tavsiyeleri barındıran çok tatlı bir kitaptı.
Başucu kitabım olarak almıştım uyumadan önce birkaç sayfa okurum diye ancak bir günde okuyup bitirdim… Yine de ara ara göz gezdireceğim, kitaplığımda gördükçe bana iyi hissettirecek bir kitap olacak. Çoğu başlığı okurken kendimi gördüğüm, çoğunlukla okurken onaylayarak olarak kafa salladığım, tavsiye edilen birçok kitaptan bazılarını okumuş olmanın verdiği mutlulukla ve okumadıklarımı da listeme aldığım bir kitap oldu.
Bu tarz deneme içerikli, tavsiye odaklı kitaplar seviyorsanız veyahut kitap okumak isteyip de nasıl yapacağınızı bilemiyorsanız, kitap okumanın size nasıl etki edeceğini merak ediyorsanız bence bu kitaba şans verebilirsiniz.