2025 154. kitabı
Okuyan herkesin çok sevdiği ve benim de en sevdiğim türden olan bu güzellik bitti Dedikleri kadar varmış çünkü bayıldım ben Erkek karakteri çok sert bekliyordum ama kadın da çok fena çıktı Onun cesareti, mizah anlayışı, sabırsızlığı vs. çok iyiydi Erkek karakterimiz de bir seri katilin oğlu ama babasına benzerliği yüzünden kendisini izole eden, şiddet sever olan herkesten köşe bucak kaçan, babası gibi olmaktan ödü kopan ve internette maskeli videolarla milyonları kendine hayran bırakan oldukça çekici bir hackerdır. Aynı zamanda aşırı da sevimli bence İçerikte oldukça fazla tetikleyici unsurlar var. Bunları dikkate alarak size uyuyorsa ve türü seviyorsanız mutlaka bir şans vermenizi tavsiye ederim . Konusundan da bahsedeyim. Kızımız Aly, bir travma merkezinde acil hemşiresi. Oldukça stresli, zor ve uzun mesai saatlerinden sonra yaptığı en büyük zevki, internette maskeli adamların şovlarını izlemek. İçlerinden biri var ki ona hayran. Yüzü Meçhul Adam’ın videolarını defalarca izlemiş ve altına sürekli saçma mesajlar yazmıştır ama bir gün yazdıklarının gerçeğe dönüşeceğini bilemezdi. Josh ise, seri katil babası yüzünden herkesin köşe bucak kaçtığı, onun gibi olmamak için sürekli davranışlarını kısıtlayarak yaşamış ve sevdiklerinin güvenliğine takıntılı biridir. Aynı zamanda hacker ve asosyal olduğu için çektiği maskeli videolarla büyük bir hayran kitlesine sahiptir. Fakat bir gün en yakın arkadaşının ona gösterdiği bir msj ile artık eski sevgilisi olan Aly’nin kendisine hayran olduğunu öğrenir. Bir süre araştırdıktan sonra attığı msj ları fark eder ve ona karşı bir takıntı oluşturmaya başlar. Aly’nin kurduğu fantezileri gerçekleştirmek Josh için oldukça tehlikelidir ama planını yavaş yavaş bütün detaylarıyla hazırlamaya başlamıştır. Peki Aly bu tehlikeli sürpriz karşısında neler yapacak dersiniz? Maskeli adamın kimliğini nasıl keşfedecek? Peşinde olan başka kişi kim? Başlarına gelen talihsiz bir olaydan paçayı nasıl kurtaracaklar? Çok daha fazlası ile birlikte okuyup öğreniyoruz
Işıklar SöndüğündeNavessa Allen · İndigo Kitap · 2025564 okunma