Spoiler!
2025 43. kitabı
Okunma: 16 Aralık 2025 17:42
Açıkçası kitabı kötü bir kitap diyemeyiz ancak diyaloglarda asla bir derinlik hissedemiyor insan çok basit yazılmış konu itibariyle güzel kurgusu güzel düşünülmüş. Ama bazı yerlerde o kadar mantıksızca bir kurguya dönüşüyordu ki Yani bazen karakterlerini düşünemediğini hissediyordum. Mesela baga Tarkan ve Bögü Kağan'a İsyan edenleri bulmak için Bir grubu görevlendiriyor. Ama ama Grup gelip Baga Tarkan'a diyorlar ki çok aradık ama bulamadık Baga Tarkan da bulmalarını istiyor onlar da nasıl bulalım diye tartışırken akıllarını şey geliyor isyan eden kişilerden birilerini bulup Ona sormak yani bunu nasıl daha önce düşünemediniz bu beni çok sinir etti ya da Bağdu'nun çocukca hareketleri o kadar çocukça bir karakter olarak yazılmış ki asla olgunluk hissetmiyorum. Mesela sırf Aprin coru seviyor diye daha ortada hiçbir şey yokken bir babasıyla konuşma tenezzülünde bulunmadan Aprin çorla buluşacakları yerde intihar ediyor ya tamam intihar edeceksin gerçekten intihar etmek istiyor musun O da başka mesele neden buluşacağınız yerde intihar ediyorsun zaten kurtaracaktır seni bilemiyor musun ya da Baga Tarkan Aybenize aşık olması şekli sırf Aybenizi ortadan kaldırmak yani açıkçası beğendim diyemem beğenmedim de diyemem çokta matah değil
Kalbimin NakkaşıErgin Uygun · Kutlu Yayınevi · 201713 okunma