2025 148. kitabı
MARKANI KONUŞTUR ~ ABDURRAHİM ÖZSOY İçerik; Kurgu dışı İş dünyası 8 aşama 52 adımda marka geliştirme Kritik bilgiler 195 sayfa Selam… Bu sefer farklı ama faydalı bir içeriğe sahip kitapla geldim. Yazar@aozssoy #markanıkonuştur kitabını markaya yalnızca satış rakamları üzerinden bakmayanlar için kaleme aldı. Bir markanın ne istediğinden başlayarak onu yöneten kişinin bakış açısına, alışkanlıklarına ve karar alma biçimlerine kadar uzanan bir yol haritası sunuyor. Marka yaratma sürecinin temellerinden kimlik oluşturmaya, büyümeden güvenilirliğe, bilinirlikten kârlılığa kadar her aşama adım adım ele alınıyor. Dijital pazarlama, sosyal medya ve influencer çalışmaları ise sürecin doğal bir parçası olarak, abartıya kaçmadan anlatılıyor. Kitap, “marka nasıl konuşur?” sorusuna cevap ararken, itibarı yalnızca kriz anlarında hatırlanan bir kavram olmaktan çıkarıyor ve sürdürülebilir bir marka yolculuğunun vazgeçilmez unsuru olarak konumlandırıyor. Yeni başlayanlar için yol gösterici, deneyimi olanlar için ise bakış açısını tazeleyen bu çalışma; markayı bir kavram değil, yaşayan bir yapı olarak ele almak isteyen herkes için bir başucu kitabı. İlgilenenler için tavsiyedir… #abdurrahimözsoy #işdünyası #markaolusturma #kurgudışı
Markanı KonuşturAbdurrahim Özsoy · Vizyon Basımevi · 202412 okunma