2025 73. kitabı
Pınar Özbek Esma’nın Işığında Herkese uzun bir aradan sonra merhaba! Yoğun, yorucu ve biraz da depresif geçen gün aradan sonra yeniden burada olmak benim için çok kıymetli. Böyle bir zamanda bu kitabı okumak benim için şifa gibiydi. İyi ki okudum, ruhuma çok iyi geldi. Ayrıca şu ayracın güzelliğine bakınnn, gördükçe mutlu oluyorum İnsan bazen öyle anlarda sıkışır kalır ki gidecek bir kapı, tutunacak bir dal arar. İşte böyle zamanlarda yanınızda kimin olduğu, size neyin iyi geldiği veya gelmediği, nasıl iyileşebileceğinizi bilmek çok önemli. İşte tam da böyle bir anda denk geldim bu kitapla. Sevgili @pınarozbek kaleminden okuduğum #esmanınışığında #esmaülhüsnahikayeleri Allah’ın isimleriyle birlikte bizlere hayatın içinden hikayeler sunuyor. Her ismin hikmetini her bir hikayede daha iyi anlıyoruz. Yürekten bir okuma yapınca her hikaye insanın kalbine dokunuyor. Kitabı okurken sabrın, şükrün, tevekkülün, olanda ve olmayanda hayır aramanın, affetmenin, manevi teslimiyetin, İlahi adaletin, merhametin kıymetini daha iyi anlıyorsunuz. Sakince, sindirerek ve hayatımıza entegre ederek okumanın daha kıymetli olacağına inanıyorum. Manevi kitapları seviyorsanız size de tavsiye ederim. Dilara Teacher
Esma’nın IşığındaPınar Özbek · Vena Yayınları · 202524 okunma