BİRTAKIM CİNAYETLER/POLİSİYE ÖYKÜ KİTABI
Yeşim YörükYeşim Yörük Birtakım CinayetlerBirtakım Cinayetler BİRTAKIM CİNAYETLER /Polisiye Öykü Kitabı YAZAN: YEŞİM YÖRÜK DERLEYEN: GENCOY SÜMER EDİTÖR: EMEL ASLAN YAYINEVİ: HERDEM KİTAP YAYIN/HERDEM POLİSİYE ÖYKÜLER . KIZIL GÜNEŞ “Kızıl Güneş… Ona bu ismi vermiştim." . GÜLÜMSE İnsan neden birini öldürür? . UNUTMA BENİ “Sokaklar tekin değil oğlum, gitme bu gece.” . NİYAZİ “Gül Niyazi, gül… Son gülüşün olacak nasılsa.” . SİZDEN LAF ÇIKMAZ Şimdi, bizim mahalle nasıl bu hâle geldi, önce onu anlatayım. . BİR GARİP C*NAYET SORUŞTURMASI Enver, sinirlerine hâkim olmakta yılın en iyi performansını gösteriyor olsa da beş dakika sonrası için hiç kimsenin garantisi yoktu. . MAHZEN Hep mi kaybederdi bir insan kumarda? Hep mi içerdi kaybetti diye? Hep mi öfkeli olurdu içince? Hep mi döverdi öldüresiye? . DEDEKTİFLİK ÇETESİ Çavuş, kıstığı gözlerini tek tek üzerimizde gezdirdi. “Toplanın bakalım tayfa!” demesiyle, emir erleri gibi etrafına dizildik. Elini yumruk yapıp ortaya uzattı. “Var mısınız, bu işi çözmeye?” dedi.