2025 29. kitabı
Okunma: 25 Şubat 2025 00:00
Merhaba sevgili kitap severler! Bugün sizlere, Serenay Güler 'in kaleminden çıkmış, derinlikli ve etkileyici bir roman olan Klepto Mami kitabı ile geldim. "Klepto Mami", okuyucularını Dora'nın gizemli ve duygusal dünyasına davet ediyor. Kitapta geçen karakterler arasındaki bağlar, geçmişin travmalarına ve zorluklarına rağmen dayanışma ve umut dolu bir hikayeyi anlatıyor. Her biri, Dora'nın kendini bulma sürecinde önemli bir rol oynar ve onun içsel gelişimine katkıda bulunur. Dora, Behram, Elif ve Fulya'nın dostluğu, hayatın zorluklarına karşı birlikte ayakta durmanın ve birbirine destek olmanın ne kadar önemli olduğunu vurgular. kitap, geçmişin karanlık izleri ve bu izlerin zamanla ortaya çıkışı üzerine odaklanıyor. Ana karakter Dora'nın defterindeki küçük bir işaret, onun hayatına anlam ve huzur katacak bir anahtar gibi görünüyor. Bu işaret, Dora'nın geçmişindeki travmaların ve unutulmuş anıların kapılarını aralıyor. Küçük hırsızlıklar, Dora'nın içsel çatışmalarını ve duygusal karmaşasını yansıtan bir dışavurum olarak karşımıza çıkıyor. Geçmişin İzleri ve Anılar, Kleptomani, İçsel Yolculuk ve Kendini Bulma, Destek ve Arkadaşlık, Umudun ve İyileşmenin Gücü gibi oldukça derin ve anlamlı temaları, güçlü karakterleri ve sürükleyici hikayesiyle okuyucularını etkilemeyi başarıyor. Dora'nın içsel yolculuğu ve kendini bulma süreci, okurları kendilerini keşfetmelerine ve geçmişle yüzleşmelerine ilham verecek. yazarın ustalıkla kaleme aldığı #kleptomami , kitap severler için kaçırılmaması gereken bir eser.
Klepto MamiSerenay Güler · İkinci Adam Yayınları · 202427 okunma