2025 30. kitabı
Okunma: 26 Şubat 2025 00:00
Selam dostlar. Soğuk ama gerçekten soğuk bir günden merhaba herkese. Kişisel gelişim kitaplarına mola verdiğimi düşünerek kitaplığımda beni bekleyen son günlerde çok konuşulan bir kitapla geldim bugün. Aile dizimi, bireylerin kendi içsel yolculuklarında karşılaştıkları en önemli yöntemlerden biridir. Hilal Andıç 'in Aile Dizimi kitabı, aile içindeki enerji dönüşümleri ve bu dönüşümlerin bireyler üzerindeki etkilerini anlamaya yönelik bir rehber niteliğinde. Aile içindeki enerji dönüşümleri ve bu dönüşümlerin birey üzerindeki etkileri üzerine yazılmış. Yazar, aile dizimi yöntemiyle aile travmalarını ve enerjilerini nasıl çözümleyebileceğimizi, bu süreçte nasıl iyileşebileceğimizi açıklıyor. Kitap, okuyuculara kendi ailelerinden miras kalan travmaları ve enerjileri fark etmeleri ve bu enerjilerle yüzleşerek iyileşmeleri için rehberlik etmeyi hedefliyor. yazar, kitabında çeşitli teknikleri detaylandırıyor. Bunlar arasında Aile Dizimi Yöntemi, Duygusal Özgürleşme Tekniği (EFT), Tanıklık (Meditasyon) ve Sistematik Arınma Tekniği (SAT) yer alıyor. Bu teknikler, aile içindeki enerji dönüşümlerini anlamaya ve çözmeye yardımcı olacak. Aile Dizimi - Tragedyalardan Bugüne Duygu Sağaltımı, aile dizimi ve duygusal iyileşme konularında bilgi sahibi olmak isteyen herkes için önemli bir kaynak. Kitap, okuyuculara kendi içsel dünyalarını keşfetmeleri ve geçmişten gelen duygusal yüklerle başa çıkmaları konusunda rehberlik ediyor. Yazarın bilgi birikimi ve samimi anlatımı, bizlere içsel bir yolculuk sunuyor. Bu kitap, aile dizimi ve duygusal sağaltım konularında bilgi sahibi olmak isteyenler için mükemmel bir rehber. Yazarın #ailedizimi - Tragedyalardan Bugüne Duygu Sağaltımı, aile içindeki enerji dönüşümlerini ve bu dönüşümlerin bireyler üzerindeki etkilerini anlamak için ideal bir kitap. Kitap, travmalarla yüzleşme ve iyileşme sürecinde yol gösterici bir rehber. Sizlerde hayatınızda yeni bir yapılanmaya ihtiyaç duyuyorsanız bu kitap tam size göre.
Aile DizimiHilal Andıç · Librum Kitap · 202416 okunma