2025 60. kitabı
YOLCULUK YAZAR: HANİFE MERT YAYINEVİ: GECEKİTAPLIĞI SAYFA SAYISI: 125 PUANIM: 10/7 Merhabalar... Bugün #yolculuk kitabı ile geldim. Yazarın kaleminden okuduğum ikinci kitap oldu. Kitapta kendi yolculuğumuza çıkacağız, hazır mısınız? ' İnsan kendinden kaçabilir mi? ' sorusu ile başlıyoruz yolculuğumuza. Karşımıza çıkan her zorluk bize neyi görmemize yardımcı olduğunu düşünerek, o zorlukların olumlu taraflarını görmemiz gerektiği bizlere tekrardan hatırlatıyor. Mutluluğu bulmak zor mu? Sorusu ile devam ediyoruz. Tüm bu soruların cevabı kendi içimizde. İçindeki kapıyı çalmayı bilmen yeterli. İnsan kendini düzeltirse, dünya düzelir direk, kendimizi herşeye rağmen sevmemiz gerektiğini tekrar hatırlıyor ve yolculuğumuza devam ediyoruz. Peki bu sevgi nasıl olmalı? Tüm bu soruların cevabı kitapta sizleri bekliyor.. #alıntı 'İçindeki kapıyı çal, başka kapıyı değil. Kapı açılır, sen yeter ki vurmayı bil!' 'Ev sahibine düşen, iyileri ağırlamak, kötüleri ise uğurlamaktır.' 'Yüzünü görmek isteyen cama bakar, özünü görmek isteyen cana bakar.'
YolculukHanife Mert · Gece Kitaplığı · 202543 okunma