Ben kitabı çok sevdim, yaşınız tutuyorsa tavsiye ederim.
2025 96. kitabı
Günahkâr Dram-Romantik Yetişkin Kurgu Erkek Anlatımı Tek Kitap Yaş Farkı 391 Sayfa Puanım 10 Mutlu S. Sean Bell 36 yaşında kanser hastası olan annesi ve yoğun iş temposu arasında kalmış sorumluluk sahibi biridir, fakat özel hayatında işler biraz farklıdır. Bir gece katıldığı bir davette Mary adında genç bir kadından hayli etkilenir fakat henüz doğru düzgün sohbet bile edemeden annesiyle ilgilenmesi gerektiği için davetten ayrılır. Ertesi gün patronu bir rahibe adayı Zenny Iverson ile görüşüp problemi çözmesini isteyince Sean komşusunun kızın çocukluk arkadaşının kız kardeşi olduğunu anlar. Görüşmek için gittiği adreste ise bir gece önce sohbet ettiği Mary'nin aslında Zenny olduğunu öğrenir. 21 yaşındaki güzeller güzeli Zenny'nin neden yalan söylediğini öğrendiğinde ise işler birazcık karışır. *Genel olarak kitabı çok sevdim. Yazar dini olayları, tanrının varlığını, incitmeden sorgulamış, ırkçılık ve kanser gibi illet bir hastalığı gayet güzel ele almış. Sean çok düşünceli ve hassas bir kişiliğe sahip, sonunda üzüleceğini bildiği halde Zenny'nin mutluluğunu ön planda tutuyor. Siyahi olduğu için ırkçılığa maruz kalarak büyümüş ve kendini her daim kanıtlama ihtiyacı içinde olan Zenny kendini çok iyi ifade eden bir kadın. İkiliyi okumak çok keyifliydi. Birde Carolyn Bell'in hastalığı boyunca yaşadığı süreç kitapta en yürek burkan kısımlardan biriydi... Okurken aldığım notlar; 115 sayfada Sean ve Tyler in konuşması çok güzeldi. Sean'ın, kız kardeşinin kendini asmasıyla özel hayatını bağdaştırması aslında olaydan ne kadar yara aldığını açıkça belli ediyor. 198 sayfada Sean ailesinden bahsederken çok duygulandım. Çünkü Sean çok ince anlayışlı bir erkek karakter ve bu doğup büyüdüğü aile ile o kadar bağlantılı ki bu detay çok güzel geldi. Tyler'de aynı özelliklere sahipti. 204 sayfa beni ağlatacak kadar etkiledi... 255 Sayfa ırkçılık konusunun işlenmesi çok güzel 327 sayfa tam kaos gibiydi ahasaasahahaha Aiden ve Elijah çok garipti Günahkar Sierra Simone
GünahkarSierra Simone · Pukka Yayınları · 202590 okunma