Öncelikle bizim kültürümüze ne kadar ters olduklarının kanıtı bir kitap. Başrol kadın karakter gerçekten erkeklerle parası için sevgili oluyor … Hem de kendinden 16 yaş büyük biriyle. Sonrasında spoiler olabilir. Başrol erkek karakterin de sevgilisi var . Bunlar sevgililerini neredeyse aldatma yoluna gidiyorlar ve o şekilde ilişkileri başlıyor.
Rahatsız olduğum çok nokta oldu farklılıkları görmek açısından devam ettim sadece.
Jo eski sevgililerinden biriyle karşılıyor ve sarıldığında kokusu bana eski şehvetli anlarımızı hatırlattı diyor. Gerçekten çok tiksinç bir durum. İnsanların bu kadar kendini basitleştirmesi her önüne gelenle ilişkiye girmesi …
Kitabın sonlarına doğru Cam’den şüphe ediyoruz. Acaba eskiden aşık olduğu kıza döner mi diye. Kavga ediyorlar ve hiç olmayacak şeyler söylüyor. Hala kızın para için adamlarla olacağı düşüncesinde… Sen zaten sevgilini aldatmıştın diyor kız da sen de aynısını yaptın diyor.
Ne kadar kavga da olsa gerçek kişilikleri aslında o. Ahlak seviyesinin yerlerde olduğu bir kitaptı. Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM.