2025 44. kitabı
Daha önce Rüya Ev ve Kızım kitaplarını okuduğum T.M. Logan'ın bugün sizlere bir başka kitabıyla geldim: "Anne" Diğer iki kitabı gibi bu kitabıda soluk soluğa okuduğum bir kitap oldu. The kitap yayınlarının gerilim kitapları gerçekten çok güzel okuyupta beğenmediğim bir kitapları olmadı henüz Kitabın konusuna gelirsek ; hikayenin başkahramanı Heather, on yıl önce kocasını öldürmekle suçlanmış ve hapse atılmıştır. Heather suçsuz olduğunu savunsa da tüm kanıtlar aleyhindedir ve bu süreçte en büyük kaybı, çocuklarından koparılması olur. On yıl sonra hapisten çıktığında Heather’ın tek bir amacı vardır: İntikam almak değil, çocuklarına kavuşmak ve adını temizlemek. Ancak dışarıdaki dünya bıraktığı gibi değildir ve gerçek katil hâlâ dışarıdadır. Heather, cinayet gecesine dair parçaları birleştirmeye çalışırken aslında kendisine çok profesyonel bir tuzak kurulduğunu fark eder.Gerçeğe yaklaştıkça, aslında en yakınındaki insanlara bile güvenemeyeceğini anlar. Kitap boyunca Heather'ın çaresizliğini ve sistemin bir insanı nasıl kolayca harcayabileceğini hissetmek bazen rahatsız edici olabilir, ancak bu durum hikayenin sürükleyiciliğini artırıyor. Benim çok severek okuduğum bir kitap oldu Peki sizler bu kitabı okudunuz mu ? Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz?
AnneT. M. Logan · The Kitap · 2025250 okunma