Dede Korkut Hikâyeleri 10/10
ben zalim prens serisini bir türlü sevemedim. tek sorunun çeviri olduğunu da düşünmüyorum evreni bana hitap etmiyor basit geliyor biraz. karakterler de çok sinir bozucu ve diplomasi ağırlıklı olması hoşuma gitmiyor sanırım. bol savaşlı, aksiyonlu fantastikleri daha çok severim. kızıl kahkaha oldukça severek okuduğum bir modern klasik oldu. savaş temalı kitaplar arasında favorim olduğunu söyleyebilirim. okuması basitti. hatta direkt favori klasiklerim arasına girmiş olabilir. bir asır önce okumuşum gibi geliyor... hainin mührü 3 için çok heyecanlıydım ama aradığımı peo bulamadım. sonu çok kısaydı ve yetersiz olduğunu düşünüyorum. kitap da dante & lunu & hodbin ağırlıklıydı bunu da sevmedim. beş beter'in bile arm ve beau'dan daha çok sahnesi vardı. dede korkut için ne desem boş ben kimim ki olumsuz yorum yapayım bu kitap için. yazabilirsem inceleme yazmayı düşünüyorum. haziranda çok bir şey okuyabileceğimi sanmıyorum çünkü ilk 15 günü sınav haftam. şimdi de gidip felsefe çalışacağım maalesef 🥲
Zalim Prens 7/10
her sınav haftasında olduğu gibi reading slumpda olduğum için boş zamanım olmasına rağmen çok okuyamadım. buradaki kitapların biri hariç hepsini son hafta okudum zaten. okuyacak güzel fantastik bulamadığım için sevdiğim kitapları tekrar okuyorum umarım önümüzdeki ay yeni şeyler bulup okuyabilirim 🙏🏻
Köpek Kalbi 6/10
haşhaş savaşı kesinlikle favori serilerimden biri oldu ancak final kitabı yetersiz hissettirdi. her şey oldu bittiye gelmiş gibiydi. ve açık uçlu bırakılmasına sinir oldum. onun haricinde okuduklarım oldukça kısa kitaplar. onlar hakkında konuşabileceğim pek bir şey yok. nisan ayında sınavlar bittiği için daha güzel şeyler okumayı düşünüyorum 💕
bu sene beklediğimden çok fazla kitap okudum. yılın başında elliye bile ulaşamam diye düşünüyordum. ancak bu sene benim için yoğun bir sene olacağından en fazla 55 60 arası okurum herhalde.
The Way of the Househusband, Vol. 3 9/10
şubat ayı benim için oldukça verimli geçti. çoğu okuduğum kitap kısa olsa da ocaktaki 2 kitabın acısını çıkardım biraz. okul varken bu kadar okuyabilmek benim için de şaşırtıcı oldu gelecek ay sınavlar da olduğu için muhtemelen daha az okurum 🐿️