2025 148. kitabı
Beğendiğim bir kitap oldu. Sonu oldu bittiye gelmiş bence esas o kısmı uzatıp aralardaki gereksiz kısımları kaldırabilirdi sevgili yazarımız. Rahiplere ve din adamlarına olan tövbemi bozdum bu kitap sayesinde. Gel birlikte günah çıkartalım rahip magnus. Sana dady de derim gerekirse sorun yok. Kitapta 20 yaşlık bir yaş farkı var. Ama göze batmıyor. Kız olgun ve yazar karakterleri hoş yazmış bence. Gelelim konusunaaaaaaa Tinsley isimli bir genç kızımız var. 18 yaşında kendisi. Anası ve ailesi fazla mafyatik zenginler falan. Bu kızı da ıslah etmek istiyor cadı anası. Alıyor kızı Sion akademisi diye kiliseden bozma bir okula götürüyor. Okul yatılı ve yöneticimiz Magnus peder. Adam aşırı dominant ve sert. Ortalığı kasıp kavuruyor. Kızları ıslah ediyor. Kızlar sabah erkenden kalkıp ibadet saati diye gizlice pederi spor yaparken izliyor. Bizim kız da vahşi falan sürekl aykırı şeyler yapıyor. Adam başta yok mok diyor ama sonra kıza kapılıyor. Kız akıllı bir kız. Gidip hayvanlara yardım ediyor, opossum diye bir hayvan varmış yeni öğrendim. Sonra bizim rahip kıza paso ceza yazıyor. Yerleri sil altına işe salak salak şeyler. Zamanla bir bakıyorlar aralarında elektrik doğuyor. Bunların bir balosu var. Kızı baloya erkek okulunun başındaki çocuk götürüyor meğer bu çocuk yüzünden anası kızı bu okula yollamış. Çocuk zengin bir şeyin varisi. Sonra kız baloda regl olması mı!! Her yer kan gölü oluyor ki çok saçma yazmış yazar yani ne alaka abi ne gerek vardı bunu yazmana. Çocuk tiksinip kaçıyor bizim peder de ışıklaro kapatıp kızın kanlı izlerini siliyor bir yandan. Sonra kızı ordan alıp evine götürüyor. Orada biraz hasbihal ediyorlar. Tatil zamanı gelince kız eve gidiyor am dayanamayıp adamın yanına dönüyor. Bu arada bizim rahip eskiden inanılmaz zengin bir playboymuş. Ama bir kadını yatakta iş pişirirken yanlışlıkla boğup öldürünce(fantezilerinize dikkat edin temalı burası) tövbe edip rahip olmuş. Bizim kız bozduruyor tövbesini, gibi günah çıkartma kabininde olsun efenime söyleyeyim sunaklarda olsun ilginç şeyler yaşanıyor tövbest çarpılacaklar haberleri yok. Neyse anasını bunu öğrenince kızı tehdit edip okuldan alıyor ama bizim peder işi çözüyor meğer hala çok zenginmiş kızın ailesini satın alıyor falan kitapta bitiyor. Sonunda evleniyorlar işte. Bu kadar.
Lessons in SinPam Godwin · ‎Independently Published · 202113 okunma
Bu kitabi okursam gunaha girecekmişim gibi hissetirdin 🤓😆baya guldum ama okumayi duşunuyorum
Sema
Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum günaha girmek garantilidir