SİZİ EN ÇOK DEĞİŞTİREN KİTAP HANGİSİYDİ?
İnsan var ki,kütüphane dolusu kitabı okusa da aydınlanmaz. İnsan var ki, cahildir. Ama kanayan kayıp bir sesi dinledi mi aydınlanır, alim olur.
Alıntı
7 +1'leme
18,4bin Gösterim
Beni en çok değiştiren kitap şudur diyemem ama seçerek okuduğum sürece kendime bir şeyler katmaya devam ediyorum diyebilirim.Sizlerde de oluyor mu bilmiyorum.Kimi zaman birden fazla kitap ya birbirini tamamlıyor ya da birbirini takip eden bir dizi oluşuma sebep oluyor.Kitaplarda değişim anlamında en çok bunu seviyorum.Belli bir aşamadan sonra yerine oturan bir şeylerin verdiği güven hissi iyi ve tamamlanmış hissettiriyor.
Güzel anlatmışsın dostum teşekkür ediyorummm ❤️🙏
1 yanıtı göster
Kuran-ı Kerim’le başlar, Kuran-ı Kerim’le biter. Kuran-I Kerim, her bitirdiğinde yeniden başlaman gereken, her başladığında ilk kez okuyormuş gibi hissettiren ve kişiye özel açılan bir kitaptır. Arada okunan diğer her şey ise yalnızca bir teferruattır.
Farklı bir bakış açısı teşekkür ediyorum ❤️🙏
Aeden
Aeden
kesinlikle okunması gereken nadide kitaplardan biri.
Çok teşekkür ediyorummm❤️🙏
küçük büyük her türlü değişimden, hayatınıza yön vermesinden, şunu okuduktan sonra şunu düşünmeyi bıraktım gibisinden söz edebilirsiniz dostlarım
Yazdıpım kitap☺️
Beyaz Zambaklar Ülkesinde , Simyacı, Zor , Uçurtma Avcısı ve Kızım Olmadan Asla.
Çok teşekkür ederim 🙏❤️